Wie denk je wel niet dat je bent?

Hiernaast zie je mij (een beetje dan)...Ik ben Caro, woonachtig in Millingen aan de Rijn samen met mijn vriend, 2 katten en 10 kippen.
Ik heb in mijn leven nogal wat verzameldrang gehad. Het begon natuurlijk (zoals bij, denk ik, ieder kind uit de 90’s) met alles van de Spice Girls, Flippo’s en knikkers. Later werden het schoenen, pleisters met toffe plaatjes erop, bijzondere boeken en ansichtkaarten die net even anders waren.
Die ansichtkaarten deden meer dan alleen maar mijn behoefte naar verzamelen vervullen. Ik kan enorm blij worden van een goede kaart! En dan bedoel ik dus niet zo een met puppy's of aapjes erop. 

Oké, maar hoe gebeurde het nou eigenlijk?

In 2016 was ik met mijn vriend een maand op vakantie in Zuid-Afrika, waar ik in Kaapstad een stationairy winkel tegen het lijf liep. Ik kan wel zeggen dat ik mijn walhalla gevonden had! Rekken vol ontzettend leuke kaarten met sarcastische teksten erop, die in Nederland niet verkrijgbaar waren. Dus onder het mom: ‘create the things you wish existed’ ben ik bij terugkomst in Nederland zelf begonnen met het maken van kaartjes. En, zoals je kunt zien, is dat behoorlijk uit de hand gelopen...

En ben je dan van jezelf zo super creatief of is het de wijn?

Mensen vragen mij wel eens: verzin je alles zelf? Natuurlijk komen er in mijn leven veel situaties voor waar ik van denk: hier moet ik een kaartje van maken! Maar, omdat ik altijd eerlijk ben, soms zie ik ook gewoon teksten voorbij komen waarvan ik vind dat ze goed in mijn assortiment passen! Achter bijna ieder product zit wel een goed verhaal. Mocht je dit willen weten, nodig me dan gewoon uit voor een wijntje, dan hebben we het erover.
Als laatste inspiratiebron heb ik mijn klanten. Ik krijg ontzettend leuke opdrachten waardoor ik geïnspireerd wordt om nieuwe teksten te verzinnen. Soms komt een klant zelf met een zin die ze graag op een kaartje zouden willen, die te leuk is om niet te gebruiken in mijn webshop. Uiteraard gaat dit altijd in overleg.

Ik heb nog veel meer vragen! Wat moet ik daarmee?

Wil je meer weten over BitterKaartje? Of heb je een superleuk idee, neem contact op

© 2017 - 2021 bitterkaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel